r
Forside Heste Hunde Katte Fjerkræ Fisk Natur Fugle Link


Mine hunde

Malou

Bibi

 

Til minde om:

Nikki

 

Hvalpe:

2011

2012

Nikki

Blev aflivet Februar 2015 lidt mere end 15 år gammel. Min 1. egen hund. Verdens bedste og lydigste hund <3

Du er elsket og savnet gl.ven <3

Gik til hvalpetræning med ham, hvor han fik 1. pladsen i lydighed. Gik året efter til Unghundejagt med ham for sjov, hvor han tæskede de fleste jagthunde i den asluttende prøve, og fik en delt 1. plads. Apportering og gå spor var ingen hindring, selvom han lignede en hyrdehund :D

Nikki er født den 19. November 1999

Fik ham da han var 8 uger, og havde ham indtil det sidste <3

 

 

Nikki var en Haribo-hund! Det er fordi han er "godt blandet"

 

Hans mor var en bl. imellem en Labrador og Springerspaniel. Hans far en Flatcoated Retriver? boardercolli eller colli? Hvem ved?

 

Da Han var omkring de 8 md. var han til afsluttende, lydighedsprøve hvor han fik 1. pladsen.

 

Ja, man kan jo ikke gøre for at man har charme. Utroligt nok var hestene og Nikki de bedste venner. I starten ville han godt nok drive dem, når de skændes...men så fik han stød af hegnet, og blev meget pyllret ang. hegn. Så man kunne næste ikke slæbe han derind. Så derefter nøjes han med at gø ad dem, når de var dumme.

 

Han kunne ikke tåle når noget slås. Hvis kattene tog en tur....farerede han ind imellem dem, så de fløj til begge sider. Så han var familiens Peacemaker.

 

Malou ELSKEDE Nikki. Nikki kunne ikke være mere ligeglad med hende,  bare så længe hans ejer var i nærheden, var han lykkelig.